»  Systemen

Systemen

OPLOSSINGEN VOOR WANDAFWERKINGSSYSTEMEN

Hoe kunnen onderhouds- en exploitatiekosten van onroerend goed structureel worden verlaagd? Op welke wijze kan het esthetische karakter van een wandafwerking langdurig worden behouden? Hoe kan duurzame wandafwerking, die bestand is tegen zware belasting, worden gegarandeerd? Wandflex biedt via diverse wandafwerkingssystemen altijd een passende oplossing.

Wandflex zorgt voor tijdsbesparing en efficiëntie in de meest brede zin:

  • Architecten: snel en vakkundig voorzien van systeemadvisering en bestekteksten, persoonlijk op maat gesneden adviezen, kleurstalen service;
  • Opdrachtgevers in de utiliteitsbouw: adviezen over toepassing van diverse duurzame systemen en begeleiding voor en tijdens de uitvoering van het project;
  • Schildersbedrijven: advisering, begeleiding en ondersteuning tijdens de uitvoering, eventueel aangevuld met complete rapportages.

Klik hieronder op de folder van duurzame of functionele wandafwerkingssytemen voor de mogelijkheden en kant-en-klare bestekteksten.

Liever persoonlijk advies? De adviseurs van Wandflex zijn graag bereid te helpen en te adviseren om zo te komen tot de professionele oplossing die het beste bij u past.