»  Architect

Wandflex voor de architect

In onderstaande architectenmap treft u een overzicht aan van onze wandafwerkingsystemen, inclusief bestekteksten en technische productbladen. Wilt u alleen de bestekteksten downloaden, kiest u dan voor Duurzame of Functionele wandafwerking.

Heeft u nog aanvullende informatie nodig of wenst u een staal van één van onze oplossingen te ontvangen, neem dan contact op met één van onze technisch adviseurs of via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

 


EFFICIËNTE
, KOSTENBEHEERSENDE SYSTEMEN

Wandflex biedt een scala aan systemen die het mogelijk maakt om op efficiënte wijze, met korte mutatietijden, ruimtes snel te kunnen benutten of weer in gebruik te kunnen nemen. Afhankelijk van het type systeem kunnen onderhouds- en exploitatiekosten van onroerend goed structureel worden verlaagd met langdurig behoud van het esthetische karakter. Inmiddels is gebleken dat deze voorwaarden niet meer weg te denken zijn bij het opstellen van een bestek of meerjaren beheer- en onderhoudsplan. Wandflex is daarom ook trots dat het inmiddels een mooie lijst aan referenties heeft opgebouwd van woningbouwverenigingen, ziekenhuizen, zorgcentra, scholen, kinderdagverblijven, hotelketens, kantoren, enz.


KLEUR
EN MEER

Het toepassen van kleur, in bijvoorbeeld zorginstellingen en onderwijs, is tegenwoordig niet meer weg te denken. De kleur kan in belangrijke mate de sfeer in een ruimte bepalen. Kleur kan dienen als herkenning voor een bepaald gebied, kan een ruimte belangrijk maken (denk aan een donkere wand achter een receptioniste), maar kan ook een ruimte optisch vergroten of doen verkleinen. Het toepassen van de juiste kleur(en) kan er toe bijdragen dat mensen zich prettig en behaaglijk voelen of de arbeidsprestaties positief beïnvloeden. Kleur heeft dus echt invloed op het welzijn van mensen in de omgeving waarin men zich bevindt. Vanzelfsprekend zijn de muurverven/coatings van Wandflex in nagenoeg elke kleur leverbaar om de ideale sfeer te kunnen creëren.


CREATIEF
, INSPIREREND EN FUNCTIONEEL

De functionele wandafwerkingssystemen van Wandflex transformeren elke wand, ongeacht de grootte of kleur van het oppervlak, tot een magnetische wand, een whiteboard of een met krijt beschrijfbaar oppervlak en dragen zodoende bij aan een creatieve, inspirerende en interactieve omgeving. Alhoewel de functionele wandafwerkingssystemen geen extra ruimte innemen, veranderen deze systemen wel volledig de dynamiek van een ruimte en zijn zeer geschikt voor toepassing in scholen, zorginstellingen en kantoren.


DAAROM
KIEST DE ARCHITECT OF OPDRACHTGEVER VOOR WANDFLEX

  • Een duidelijke systeem selectie met keuzevrijheid
  • Complete projectbegeleiding van bestek tot oplevering
  • Hoogwaardige, gemakkelijk toepasbare, kwaliteitsproducten die de belofte waarmaken
  • Wandafwerking is in één laag afwerken mogelijk


WANDFLEX: EXPERT
MET FOCUS OP PROJECTMARKT IN

  • Gezondheidzorg
  • Onderwijs
  • Overheidsgebouwen